dilluns, 28 de juliol del 2008

SAND ART

Tot passejant per clipmarks m'he trobat aquest video, que m'agradarà revisitar.

clipped from video.google.com
Just Imagine Sand Art
 blog it

divendres, 25 de juliol del 2008

prova de blip

ZORAIDA BURGOS AMB VEU ENLLAUNADA

Acabo de fer una prova amb VozMe, un programa que transforma el text en veu. Permet escollir el català com a llengua (accent barceloní) i una veu masculina o femenina. Podem sentir un fragment de Reflexos (1985) que, tant de bo, animi a fer lectures que, segurament, superaran l'adaptació maquinal.

boomp3.com

Baixo també el fragment amb Blip.tv

dijous, 24 de juliol del 2008

GOTAN PROJECT I POESIA



Què són els versos?

PROVES D'ESTIU (1)

Aquestes provatures només es poden fer a l'estiu, quan hi ha possibilitats de badar i anar fent.
Tinc pendent anar treballant en artefactes multimèdia. He anat trobant i m'estic perdent per camins diversos: una troballa ha estat stickam - podria ser , si funcionés adequadament, cosa que no he aconseguit, un bon recurs per treballar per exemple un autor o perquè cada alumne fes una presentació dels seus interessos a través de les diferents formes d'expressió que ofereix el programa.
Si només volem treballar el so podem proposar-nos elaborar els nostres podcast.
Espigolant, he anat trobant-me amb pàgines de música. Ara provo goear (està molt carregada de publicitat; hi podem pujar cançons i descarregar-ne, hem de fer un link o copiar l'embed -l'he suprimit perquè alentia el bloc-. Escoltem una interessant composició de Gotan project.

Inserto el link a Sam Cooke - Wonderful world i provo també l'embed (al final també l'he de suprimir, perquè afecta excessivament a l'agilitat de la pàgina)



dimarts, 22 de juliol del 2008

LECTURES PRESCRIPTIVES DE BATXILLERAT

Enguany, tranquil·lament - ja va bé, encara que sigui de lluny en lluny- vaig perfilant el nou curs. Anoto les lectures prescriptives de batxillerat i aprofito per veure com funciona el servei scribd.

Read this document on Scribd: SEC-A1-Lectures Batxillerat 08-09[1]