diumenge, 2 de setembre del 2007

Recomençar


Demà dia de tornada a l'institut. Cal anar posant-ho tot en ordre i recomençar. Una de les novetats del curs ha de ser aquest bloc incipient. M'haurà de servir de disciplina.
Per anar treballant sovint va bé una mica de música de fons. O de música que cal escoltar perquè també és bo aturar-se i sentir els sons que ens impacten, a l'atzar. Una suggerència per tenir companyia músical i una porta a la informació cultural: iCat.fm

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

En aquest nou curs us demanaria a tots els professors que col.laboréssiu difonent entre els alumnes els meus jocs literaris, ja que pot ser una eina més per a apropar-los als llibres.

el Lloro ha dit...

I per què és necessària la disciplinaaaaaaaaaaaa??? Per què un bloc de llengua i el seu autor no poden ser indisciplinats, desobedients, indòcils, rebels, insurrectes, díscols, incorregibles, sediciosos, insubordinaaaaaaaaaaaaaaats??? Eeeeeeeeeeeeeeeeen??? Que consti, que consti, que consti, que nosaltres, els incorformistes, tirem mà de diccionari de sinònims... cosa finaaaaaaaaaaaaaaaa!!!