divendres, 13 de juny del 2008

ANEM TANCANT EL CURS

Ja se li veu la punta. Comencem a tancar un curs esgotador i apassionant. Classes, edició de la revista de l'IES, accès a càtedres, cursos de formació i grups de treball, vint-i-cinquè aniversari del CERE, reconeixement per part de l'IRMU. La vida que se'ns fa gran...Entrada en el món de la web 2.O: els blogs i el Moodle.

La descoberta de les TAC està canviant la dinàmica de les classes. Exigeix hores però és gratificant cada petit pas, que marca nous horitzons i hores xuclades. Aquest estiu, entre l'esbarjo de pagès en hores atemperades i les obligacions acadèmiques que he d'enllestir, continuaré l'aprenentatge multimèdia.

El mes de maig, mentre buscava practicar amb el so, m'he trobat amb espais de poesia i música que m'han estimulat. Us aconsello d'escoltar el repertori d'El basar de les espècies.
Us deixo també algunes referències del treballs de l'alumnat del crèdit variable de 4t d'ESO:

1- Aleix Ayet Duran i Josep Cedó Pagés han preparat un recull de renoms de Benissanet i Tivissa a Tagzània,

2- L'himne de Ginestar (Berta Sabaté):

3- Un passeig per l'Ebre ( Carlos Carrasco Llop i Guillem Martínez Banqué)




4- Una visió de Móra d'Ebre (Guillem Martínez Banqué):



Hem també recollit llegendes de Tivissa (E. Casadó, N. Escoda, M. Escoda, M. Ruiz , E. Miró) i també de Móra (A. Garcia, F. Gonzalez i E. Pedrola) i gravacions que ens cal continuar treballant.