dilluns, 19 de novembre del 2007

L'enigma de les descripcions.


Per ampliar la història de Margarida i Ben Alí els alumnes del CV han començat a fer descripcions. La Mercedes ha estat una bona estona escrivint i ens n' ha deixades tres.
La tercera és un repte per a tots els alumnes de segon cicle. Us atreviu a continuar el joc de descoberta que ens proposa? Endevineu qui és l'alumna sense nom?. Si voleu podeu enviar altres descripcions de companys i companyes i descobrir si teniu habilitats de fisonomistes. Som-hi.

Margarida:


Aquella noia de mitjana estatura,treballadora i eixerida es deia Margarida.
La Margarida tenia disset anys.El seu pèl era d'un color tan negre com la nit i li brillaven com si fossin raig de sol tenyits de negre.També tenia els ulls més bonics de tota la regió, d'un color tan dolç com la mel i sempre portava les galtes com dos maduixots.
El color que més li agradava era el violeta, per aquesta raó sempre portava una cinta de seda d'aquest color lligada al cap.



Ben-Alí:


Tenia 19 anys i es deia Ben-Alí.Ell era un noi marroquí.
Els seus ulls eren d'un color verdós i era mulat de pell.Era un noi molt treballador,llest i li agradava molt parlar amb la seva estimada Margarida.
Quan tenia una mica de temps lliure li agradava jugar amb els seus germans petits i nedar en el riu.




DESCRIPCIÓ ENIGMÀTICA:

Ella és una noia molt tímida i gairebé mai parla.
El seu pèl és d'un color rosset, curt i normalment va amb el mateix pentinat tots els dies.
És més pàl·lida que una ploma, encara que de vegades la seva pell agafa vida.També és molt primeta i de mitjana estatura.
A mi em cau molt bé perquè és molt simpàtica i molt bona companya a classe.
Qui és?...

1 comentari:

(\)€n@ ha dit...

Hola a tothom!
Jo crec que la descripció d'una persona que ha fet aquesta noia parla de la Corina, una noia molt simpàtica de la classe.
A mi també m'agradaria descriure algú. Així que aqui us deixo l'enigma de la meva descripció:

- No us diré si és noi o noia, home o dona, solament us puc dir que és una persona encantadora, riallera, extrovertida...se sap explicar molt bé... La pista que us dono és: Cavell moré, ulls foscos i mirada penetrant.
Personalment aquesta persona és molt important per a tots els del CV perque ens l'estimem molt. Qui sirà? ENDIVINEU L'ENIGMA!!